Sorg-Saem

Overdacht van DICOM afbeeldingen, clips en volumes met één klik op de knop van het echografiesysteem naar astraia.

Astraia.Imaging

Image server

Sla alle beelden van het onderzoek op, op één plek. De beelden worden duidelijk toegewezen aan de desbetreffende patiënt zodat er geen verlies of verwisselingen kunnen ontstaan.

Image Viewer

Bekijk de beelden in het dossier van de cliënt. De astraia Image Viewer is volledig DICOM compatibel en kan ook worden gekoppeld aan een bestaande RIS/PACS.

Met standaard functies (contrast, zoom, helderheid), kunnen afbeeldingen worden verbeterd en effectief op het scherm worden weergeven. Commentaar en metingen kunnen direct worden gemaakt in de astraia Image Viewer.

Worklist

Met de werklijst module zorgt voor een intregratie met uw echografiesysteem in de klinische workflow. U kunt bestaande patiëntgegevens rechtstreeks naar het echografiesysteem versturen zodat u altijd de juiste gegevens opslaat bij de juiste persoon.

Astraia. Measurements

Verstuur de metingen van het echografiesysteem naar de astraia server. De metingen worden automatisch overgezet naar de juiste velden. Naast de standaard set met metingen, is het mogelijik om een meting op maat verstuurd worden naar het dossier.

Meer lezen over de mogelijkheden van astraia ?