Sorg-Saem

Klinische modules

astraia ondersteunt medische studies, zoals de ASPRE, EU grant #601852.

Obstetrie

Met de astraia Obstetrie module kunt u de maternale en foetale gezondheid volgen tot en met de bevalling. Voor elke zwangerschap, ongeacht een laag of hoog risico, is het uiterst belangrijk om de anamnese, indicatie, relevante metingen en bevindingen op te nemen.

Volg de maternale en foetale gezondheid tot en met de bevalling

Goed gestructureerde schermen begeleiden u stap-voor-stap door de onderzoeken

Met een groeibalk kunt u direct zien hoe uw meting afwijkt van de standaard

Maak gebruik van de Eerste Trimester Risico berekening (FMF Londen)

Gynaecologie

De astraia Gynaecologie module ondersteunt alle aspecten op het gebied van de gynaecologie: het maakt het mogelijk om de gynaecologische anamnese, diagnostische bevindingen en onderzoeksresultaten vast te leggen.

 

Uitgebreide schermen voor het onderzoek van de uterus, ovarium adnexae, blaas en nieren

De astraia Gynaecologie module ondersteunt alle aspecten op het gebied van de gynaecologie

Geïntegreerde risicobeoordeling voor maligniteit van ovariumtumoren

Foetale echocardiografie

Kies de beste behandel strategie met behulp van duidelijke menu navigatie en de gegeven aanwijzingen bij onderzoeken en de a-priori bevindingen.

Op basis van uw ingevoerde gegevens, zal het programma verdere echo procedures aanbevelen en doet het suggesties voor Doppler-onderzoek en aanvullende biometrische metingen van het foetale hart. De resultaten van deze metingen kunnen grafisch worden weergegeven. 

De uitgebreide en gedetailleerde hulpbestanden begeleiden u bij zelfs de meest complexe meetprocedures. Daarom biedt het ook een uitstekend hulpmiddel voor geavanceerde training in echo diagnostiek van het foetale hart. 

Colposcopie

Deze module biedt een uitgebreid hulpmiddel voor colposcopische onderzoeken. Door het duidelijke stap-voorstap menu is het mogelijk om te documenteren en evalueren terwijl u bezig bent met het onderzoek. 

De bevindingen kunnen ook grafisch worden gedocumenteerd. Beelden die met colposcopen zijn gemaakt, kunnen worden verstuurd naar astraia.

NEUROSONOGRAFIE

In samenwerking met vooraanstaande specialisten op het gebied van foetale neurosonografie ontwikkeld Astraia voor u deze nieuwe module. Met de module kunt u de morfologie en biometrie van het brein van een foetus accuraat en compleet documenteren.

Documenteer op logische wijze brein-morfologie en -biometrie.

Geef uw onderzoeksresultaten grafisch weer aan de hand van de laatste curves en onderzoeken.

Genereer gemakkelijk een compleet, gestructureerd onderzoeksverslag.

bevalling

De delivery module van Astraia ondersteunt medisch personeel in het proces van documentatie en patiënt-ondersteuning gedurende het bevallings-traject. De schermen en menu’s zijn ontworpen om de zorgverlener zo goed als mogelijk te ondersteunen in het documenteren van belangrijke gebeurtenissen en mogelijke complicaties gedurende de laatste periode van de zwangerschap.

 

Documenteer gemakkelijk alle fasen van de bevalling; van de perinatale screening tot en met de bevalling en uitkomst zelf.

Noteer gemakkelijk data en informatie over verschillende gebeurtenissen gedurende de bevalling.

Meer lezen over de mogelijkheden van astraia ?